prenses_annesiiii evet düzelirsin. Düzeleceğinin en büyük örneği benim. Yataktan çıkarken ağladığım, mecburen çocuğuma yemek hazırladığı , ailemin tamamıyla iletişimi kestiğim, dünyada kimsesiz hissettiğim, rüyalarımda bile insanlarla kavga ettiğim, uğradığım haksızlıkların karşısında hayata küstüğüm, intiharı düşündüğüm, bu dünyaya ait hissetmediğim, beynimde sürekli insanların bana yaptığı haksızlıkların dönüp durduğu bir durumdan öyle güçlü çıktım ki tek ihtiyacım olan beni anladığını hissettiren birine her şeyi anlatmakmış. Dibe batmıştım dedim ya öyle güçlü yükseldim ki eskisinden daha yukarıda bir yerdeyim. Ve bana kimse bir şey yapamaz artık. Kendime çok inanıyorum, güveniyorum. Narsist kocamı dize getirdim. Etkisiz eleman oldu karşımda…
Terapinin iyi geleceğine inan. Başaracağına inan. Her şey sırayla düzelecek. Ben bir terapi seansı önce beklerken bir teyzenin anlattıklarıyla tetiklenmiş hüngür hüngür ağlayarak seansa girmiştim. Bir sonraki terapide hayatımda her şey bir anda değişti ve terapistime bunu anlatmak için heyecanla girdim. O da son oldu zaten. Allah ondan bin kez razı olsun.