ahsenannesiii 4 aylık kızımın yüzünden minik kırmızılık var kakası mukuslu siyah iplik gibi şeyler var laktoz damlası kullanıyoruz doğduğundan beri ama bu belirtiler yeni ortaya çıktı alerji mi acil bakınn
ikincibezelyeayak ahsenannesiii Emziriyor musunuz ? Ispanak, pırasa yediniz mi ? Muz yiyince de siyah iplikler olur ama onu bebek yiyince olur ek gıda vermiyorsunuzdue herhalde
ahsenannesiii Yok 3kedili2bebekli yok henüz 4 aylık ek gıdaya başlamadım sadece anne sütü ile besleniyor
ahsenannesiii ikincibezelyeayak evet emiyor sadece anne sütü. Süt içmiyorum zaten alerjisi var ama süt ürünleri tüketiyorum acaba tamamen mi kesmeliyim peynir vs
ikincibezelyeayak ahsenannesiii Evet tamamen kesin bence Birde Fıstık ve tahinde yapıyor bir süre onlarıda kesin
ahsenannesiii 3kedili2bebekli gittim ama test yapmadı llar küçük diye tekrar başka bir uzmana gidecem olmazsa çok endişelendim
3kedili2bebekli ahsenannesiii test yapmıyorlar diyete yonlendirecekler anne sütü alıyorsa siz diyet yapacaksınız mama alıyorsa alerji maması verecekler siz takipte olun o kaka devam edecek mi görürsünüz diş zamanı da böyle tuhaf kakalar geliyor