H12345 Kızlar yarım saattir 10kere esneyıp bır kere nefes alıyorum birden bire oldu sebebı ne olabılır Hala devam ediyor beynim çenem ağrıdı çok zormuş Sureklı esnıyorum ama nefes alamıyorum ???
uykusuzanne__ H12345 çocukları bırakacak kimse yok uyuyorlar Ah çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun 💐 bilgim yok
H12345 janssu herhangı bir sıkıntı üzücü korkulu yada ani bir durum yaşamadım aslında , ben anlamadım bu işi
janssu H12345 kalp atisiniz ne durumda? Vucut strese girmis siz farketmiyor olabilirsiniz. Kullandiginiz bir ilac vardi almayı unutma vs durumu oldu mu?
Anneolmusbirkadin H12345 benm aklıma nazar geldi valla. Kendinize felak nas ayetel kursi sureleri okuyun sonra sirkeli su ile duş alın. Haset nazarı adamı mezara sokar aman deym
H12345 janssu hayır olmadı Kalp atışımda normal gıbı yanı ekstra bısey hıssetmedım ama böyle kalp krızımı galan diye düşünürken Sanki kalbimde bırseyler oluyor gıbı geldi belkode psıkolojıktır bu Stres gırerse neler olur acaba ?
012530 Bende bazen psikolojik olarak nefes alamadığımı hissediyorum ve o anlarda sürekli esneme geliyor esnerken de derin nefes almaya çalışıyorum olmuyor ve bu böyle döngüye giriyor sürekli esneyip nefes almaya çalışıyorum istemsizce. Ve bundurumun geçmesi için kendimi başka şeyle oyalamam gerekiyor o zaman aklımdan çıkıyor ve bir bakıyorum geçmiş normal şekilde nefes alıyorum. Kendinizi dinlemeyin ve buna odaklanmayın takip edin geçip geçmediğini ben kendimi tanıdığım için bunları söylüyorum tabi ki yanlış yönlendirme yapmak istemem sağlık söz konusu siz yinede kötü hissederseniz gerekirse bir ambulans çağırın hastaneye gidemeseniz bile
bittercikolata__ H12345 anlattıklarınız bir kere bana serum takıldı oda yan etki yaptı ondan oldu dediler hemen hava vermişlerdi.. yediğiniz bişey mj dokundu acaba? Hastaneye hiç gitme şansınız yokmu?
H12345 bittercikolata__ maalesef sabah gıdebılırım ancak ve gece suan 05.43 yatakta uzanırken uyuya kalmışım kalkınca gene aynısı oldu sabah gıdeyım bı