zehraaaaa38 Kızlar bebeğime oceon 400IU D vitamini, ve oceon demir aldım. Nasıl kullanıcam 4.5 aylık aklım çorba oldu
annevebebegiii__ zehraaaaa38 d vitamini bir damla ya da bir fıs olarak,demiri de ölçü ile vereceksiniz
nnoktaa zehraaaaa38 d vitamini damla başlığıyla veriyorsanız 3 damla fıs fıs başlığı ile veriyorsanız 1 fıs. annevebebegiii__
annevebebegiii__ zehraaaaa38 doğru demir nasıl veriyorsun bilmiyorum hatırlamıyorum biz artık şase olarak kullanıyoruz doktoruna sor demiri verirken kaç ml diye
zehraaaaa38 annevebebegiii__ 1 damla olacak dedi eczane demir içinde. 1 fıs 1 damlaya eşit olmuyor bence D vitamini içinde
annevebebegiii__ zehraaaaa38 ben doktoruma danıştım bir fıs 1 damlaya denk geliyor dedi. Senin kullandığın marka ne bilmiyorum olmadı eczacıya ya da doktoruna danış. Biz bir fıs olarak kullanıyoruz
crn_120325 D vitamini 1 fıs , Demir ise kilo kadar damla ,ay ile degil . Dedikleri gibi 6 kilo ise 6 damla demir
rumeysadc1 D vitamini 1 fıs veya 3 damla demir ise kilo başına 1 mg olarak ayarlaman lazım yani bebeğin kaç kilo mesela 6 kilo 6 mg youtube yaz orda doktor detaylı anlatıyor ekin doktorun adı
nnoktaa annevebebegiii__ yok yukarıda yazmışsınız d vitamini 1 damla ya da 1 fıs diye. 1 fıs=3 damlaya eş değer kabul ediliyor