babybabyt Kazılar beni kahkahaya doyuracak film önerisi istiyorum bugünlerde komik şeyler izlemek istiyorum ☺️☺️☺️ Adam Sandler filmlerini de ben tavsiye ederim komedi olarak.
yanissa babybabyt komedi diyince bende eddie murphy zenci komedisinin en komik hali tüm filmleri izleyebilirsin favorim norbit 😂
yogurtlupilav babybabyt 3 idiots Yes man Seneleeeeer önce sylvester stallone nin oynadığı “oscar” diye bir film vardı. Krşke bulsam yine izlesem. Hangover efsanesi (ama sadece 1) Bruce Almighty de güzeldir.
babybabyt CuteBadesMama durum komedisiymiş ilk yazdığınız bu arada durum komedisi olarak cennet cehennemi konu alan içeriği yine durum komedi dizisi vardı izlediniz mi ben çok beğenmiştim oda komikti 😂
babybabyt CuteBadesMama ama sizin önerdiğiniz aileye uygun sanırım bu diziler şimdi göz attım da biz eşimle daha çok+18 içerikli komediler seviyoruz bebeğimiz de küçük olunca rahatız bu dizi film seçimi konusunda
CuteBadesMama babybabyt hangi dizi acaba bilemedim 🤷🏻♀️ O tarz dizi/filmlerde izledim. Bu arada siz film sormuşsunuz ben dizi önermişim, günün son saatiydi benim için yanlışlık olmuş 😅
CuteBadesMama babybabyt tam olarak aile dizisi sayılmaz. Müstehcenlik yok dizide ama yinede bebekle/çocukla izlenmemeli. 13 yaş üzeri olabilir belki.