yogurtlupilav Papatya-eylul88 jersey süt ile bu sene işbirliği yapmaya başladım, uzuuuun bir süre yakasını bırakmam, hastası oldum. Şimdi kendi yaptığım yoğurttan kullanıyorum ama ilk mayamı peynirciden almıştım.
zynpks Papatya-eylul88 cam şişe günlük sütten yapıyorum fark etmiyor genellikle tire marka ya da bim marka alıyorum maya için activia kullanıyordum yogurdu sündürüyor bulabilirsem ev yogurdu bulmaya çalışıyorum yoksa hazır. Mayalar var migrosda büyüyo nun ondan mayalıyorum artık 1 yaş oldu normal süte geçiçem 🤣
mamacitaa_ Papatya-eylul88 taze süt alıyorum ben aynı şekilde de ev yoğurdu ile mayalıyorum , miissss 🫣
bebiskoveannesi Papatya-eylul88 taze günlük süt alıyorum. Normalde kendi yoğurdum ile mayalıyordum. Geçen gün vivo yoğurt mayası ile mayaladım gayet güzel oldu.
rumeysadc1 Jersey süt alıyorum maya olarak da bazen activia yoğurt mayası bazen de kendi yaptığım yoğurttan yapıyorım
yogurtlupilav arzu343437 evet pastorize alıyorum, jersey in çiğ i var mı bilmiyorum ama çiğ sütlerin hiçbirine güvenmiyorum zaten.
arzu343437 yogurtlupilav evet ben de güvenmiyorum o sebeple sordum .pastorize jersey çok zor buluyorum ama bazen file markete geliyor ama .siz nerden aliyorsunuz