bsrtpl Birkaç haftadır sürekli olmamak üzere tek kulağımda vızıltı gibi ses geliyor , genellikle sessiz ortamda daha belirgin oluyor rn yakın zamanda kbb ye gideceğim. Bötle bir durum yaşayan oldu mu neden oluyor acaba
tgcayz bsrtpl ıkı gun once babamda oldu bı anda baslamış ve hafıf kanadı bugunde bende basladı zonkluyo hafıf bı ses var sacma sapan bır sey
goldengate bsrtpl ben cok kulak agrisi yasarim en son doktor bana eczacinin hazirlayacagi bir damla verdi onu kullaninca geciyor
[silindi] bsrtpl Ben aylarca çektim hamilelikte arttı. Çok uğultu, kaşıntı, ağrı. Uyuyamıyordum bile. Yıkattım geçti. Kirli dedi doktor yıkadı ama hala çok hafif bir vızıltı var. Yinede eskiye göre çok çok iyi. Birçok sebebi varmış
bsrtpl tgcayz bir anda başladı o kadar rahatsız edici Allah başka dert vermesin ama çok can sıkıcı. Size de çok geçmiş olsun
bsrtpl [silindi] çok çok geçmiş olsun. Ben henşz gitmedim doktora o yüzden bende şundan dolayo diyemiyorum ama gidince netleşir. Gerçekten çok rahatsız edici bir ses var onu biliyorum
[silindi] bsrtpl Çok kötü bir şey gerçekten. Hala vızıldıyor benimki😅 Size de çok geçmiş olsun umarım kurtulursunuz. Islak bırakmamaya çalışın gerçekten nemli kalmasın
bsrtpl [silindi] ben çok da takıntılıyım psikolojim bozulur diye korkuyorum 🤦🏼♀️ sebebini bilsem ona göre davranacağım. İlk vızladı işte aile helimi damla vermişti biraz geçti baktım yine başladı