Eylulzeynep8 Evet, ben de popüler kültür kölesi olacağım galiba 😅ama kafaya koydum, almayı düşünüyorum. Ama o paraya değer mi bilmiyorum. Bir de desen arası fiyat farkı var, hangisi daha iyi? Kullananlar var mı aramızda?
Aybarsmom__ Eylulzeynep8 ben kullanıyorum Twil ipekleri çok rahatsız hışır hışır sevmedim Floş ipeklerden memnun kaldım ama bağladığımız boyun kısmı hemen bi hayli kırışıyor yani bi ütüleyip bi kere takabilirsiniz Pamuk olanlar hemen tüylendi Ama sifonları ve diğer ipekleri denemedim bilmiyorum
selimtahamom Eylulzeynep8 almadım ama gözlemlediğim kadarıyla aşırı sönük ve ince sanki kafada sünüyor gibi ben duruşunu pek sevemedim, o kadar paraya ben kaliteliyim demiyor yani
talhamamy Eylulzeynep8 çok pahalı gereksiz bütçe meselesi tabi bişe diyemem ama şal alt tarafı bir sürü alternatifi olan bir şey
zeynep865 Eylulzeynep8 değmez bence şahsi fikrim. Ben zerujda çadırından aldım adedi 600-700lü rakamlara bu son kurban bayramında çok severek takıyorum ama sitesinde 3-5 bin verip almam o fiyat bence etmez
Nacafa Aybarsmom__ e bu benim LCW freshscarfs şallarımla aynı özellikler taşıyormuş. Yeni alacağım kıyafetlere bu markadan kombin yapayım diyordum şu an vazgeçtim sjshsh
Eylulzeynep8 selimtahamom Bana hoş geliyor sanki kaliteli oluyorlar yada sosyal medya aldatmacasi bilmiyorum
kbrayksel Ben hiç kullanmadım, arkadaşlarım kullanıyor. Festivale gidiyoruz biz ordan alıyorlar daha uygun fiyata.
Eylulzeynep8 talhamamy Haklisiniz modakasmirden 130 tl ye aldigim şallarda cok güzel ama dedigim gibi popüler kültür bizi yönlendiriyor
Eylulzeynep8 zeynep865 Evet ya bana da mantıksız geliyor o kadar vermek ama içimde de kalmasın istiyorum
usenmedimyaptimbirvelet Eylulzeynep8 bilmem aynı değil mi? 3-4 bin fiyat bandında diye biliyorum imannorda