birminnakannesi06 Hanımlar gece beslenmesinden dolayı diş çürüğü başlamış kızımda başına gelen var mı ? Florürlü diş macunu önerisi istiyorum.
gulirmak birminnakannesi06 27 aylık oğlumunda aynı şekilde ön dişi kararmaya başlamış diş doktoruna götüreceğim ben
Sedaalya birminnakannesi06 doktora danışmadan kullanmayın. Yaşı çok küçük. Eğer macunu yutmayacağından eminseniz tükürmeyi biliyorsa alın
birminnakannesi06 Sedaalya doktor macun önerisinde bulunmadı azda olsa tükürebiliyor kullanın dedi çürükleri için mecbur
Melekkk06 birminnakannesi06 tabiki zaten bunda fırçalama yok uyurken dişe sürüyorsunuz ve sabah kalktığında fircaliuorsunuz nohut kadar alıp tüm dişlere sürüyorsunuz peynir altı suyuyla yapılmış bir diş macunu bide sensodyne kids kullanıyorum + olarak resmi varmi bı bakmam lazım kızımın dişleri ileri düzeyde 3 yaşını bekliyoruz tedavi için
birminnakannesi06 Melekkk06 teşekkür ederim bize de doktor tedavi için erken en az 3 yaşına gelmesi lazım diye söyledi.
Melekkk06 birminnakannesi06 bu işlemi her doktor da yapamıyor bizi üniversite hastanesine sevk ettiler mesela
birminnakannesi06 Melekkk06 doktor bize yapamayız demedi şimdilik 1 ay florlü diş macunu kullanacağız tekrar kontrole gideceğiz .