maygirl [silindi] Eriyorum şurdaa gece gece..bu bana güzel bi uyku için yetti.Seviliyorsun dostum.🩵🩵🩵🩵
beybitolat Gamzelikiz_34 sakın bana bulanma gece gece. Sen chatgbt gemini hatta karlı yeni akımlar var onlardanda kalp al
Gamzelikiz_34 beybitolat kızım sen bulaşıyorsun ayıp cidden yaptığın sana kim bulaşıyor hay allahım ya
beybitolat Gamzelikiz_34 ben sana bile cevap vermedim sana nerede bulaşıyorum acaba? Bide üslubuna dikkat edersen sevinirim kızım falan?
beybitolat Gamzelikiz_34 öpücük koyunca çok samimi oldun hahshshhshshshshhshshsh korkma gitmezsin hemen o mapuslara
Gamzelikiz_34 beybitolat ama siz üslupunuza dikkat etmiyorsunuz ne var bunda ne anladın dedim tamam kardeşim tartışmaya gerek yok iyi geceler
Tutaste_ Retzja ahshdhdhdhshd buna güldüm iste bende normalde boyle tepki veririm konusurken dhdhdhdhdhd bu neeeduuurrr xhxhxhxh
AtesPerisi Kızlar noluyor sakin olun alt tarafı bi kalp almış kadın niye herkes kaos yaratıyor ki lütfen yani kırmayın birbirinizi gerek yok
AtesPerisi uykusuzanne__ Ne biliyim kimisinde kalp kimisinde şimşek vs var bende nerden olmuş bunlar diye merak etmiştim
uykusuzanne__ AtesPerisi şimşekliler kendi isteğiyle oluyor Naime hanım post açıyor isteyen yazıyor özelden öyle oluyolar pembe kalpte 15 bin yorumda veriliyor