KahveliVera havvaya hiç bilmiyorum ama kullanmadım bu glintle sihirli su çok farklı şeyler sihirli suyu fayanslara döktüğüm zaman asit gibi fokurduyor
Mjeyy Derzlere zarar verdiğini söylüyorlar ama ben henüz sorun yaşamadım, porçöz işimi görüyor 2 haftada bir ama silikonlara değdirmeden sıkmak lazım
Mjeyy havvaya işte silikonlara değdirmemek lazım aynen 😂 bebeğim için aldığım ama artık kullanmadığım biberon temizleyici teller var ya ona sıkıyorum porçözü onunla ovalıyorum işe yarıyor vallahi 😂
NariNariKiminYari havvaya kimse yazmamış ama bulaşık makinesi parlatıcı döküyorum derzlere bembeyaz oluyor. Uğraşasım gelirse derz kalemiyle geçiyorum üstünden uzun süre götürüyor
havvaya NariNariKiminYari bunların hepsini deneyip en son yazacağım hangisinden memnun kalıp kalmadığınmı. 😊
Tugcebb havvaya ben mavi su kullanıyorum camlara. Çok güzel geçiriyor. Derzlere ne kullansam haftasında aynı valla bıktım. Birde kurutma makinesinden dolayı çok nem oluyor banyoda. Havalandırmam dışarıya açık olduğu için kışın çok açamıyorum. Bambu kirli sepetim vardı o bile kararmış küf tutmuş nemden. Aynı nem derzleri de etkiliyor normal olarak. Bıktım artık 🤦🏻♀️
havvaya Tugcebb benim makinaları bile banyoda değil. Ama yinede oluyor havalandırma yetersiz mı kalıyor ne anlamadım. Anlaşılan derzlere çözüm yok
Tugcebb havvaya ben geçen buhar makinesiyle temizledim. Öncekine göre rengi açıldı pis durmuyor ama o bile tamamen geçirmedi. Instagram’da gördüklerimiz yalanmış kanıtladım kendime 🤦🏻♀️