birannne_ Bende, Baget kızartma Nohutlu pirinç pilavı Yoğurtlu patlıcan meze Fırında sütlaç var afiyet olsun 🌸
binnur37 birannne_ Sebze çorbası Balık Kıvırcık salatası Roka / tere Havuç tarator ( turşulu mısırlı )
metemom_ birannne_ akşama misafirim var ama hâlâ oturuyorum aklımda hiç menü fikri bile yok yine son dkya bırakacağım herşeyi sanırım 😂
Eylul301023 birannne_ süzme mercimek çorbası Fırında köfte patates Zeytinyagli barbunya Kereviz salatası Patlıcan biber kizartma Yeşil salata Pilav Supangle Misafir var ama 😂
birannne_ Eylul301023 oh afiyet olsun keyifli akşamlar diliyorum 🥰 menünün sonuna gelene kadar dedim bu kadar yemeği iyi gözün alıyor akşama 🤭🤭
Hazom birannne_ patates püresi üstü tavuk sote Pirinç pilavı Börek Havuç, pancar salatası Yoğurt çorbası Afiyet olsun 💐
metemom_ birannne_ biliyorum ama hiç halim yok sabah kadar uyumadı oğlan dün de evi temizledim bu gün yemek yaparım anca diye 🥲
birannne_ metemom_ ay böyle zamanlarda çocuklar hep huysuz oluyor niyeyse vallahi çok zor oluyor kolaylık diliyorum kolay bi menü yaparsınız olmazsa hem işiniz görülmüş olur hem çok yorulmazsınız
newwmommy birannne_ kocamı ikna edersem dışarda yicez çünkü temizlik yapıyorum dip köşe çok yoruldum 😮💨