Huma_kus34 Kızlar gündüz hıcbırsey yok ama gece aşırı sık öksürüyor doğal yöntemınız varmı nasıl geçer ilaç dıceksınız belki ama asla gecırmıyo nasıl geçer başına gelen varmı
mamacitaa_ Huma_kus34 alerjik öksürük olabilir mi ya da gerçi gece daha çok havasız filan kaliyo ya onda da olabilir oda yeterince nemli mi ?
Dfncgdm2022 Huma_kus34 ben kızıma hava verdim + oksuruk surubu ıkısını duzenlı sekılde verınce 1 hafya ıcınde komple kesıldı bızımkı usuttugu ıcın oksuuryordu alerjık durumda hava etkı edermı bılmıyorum ama benım kızıma bu sekılde faydası oldu
ayyzeyy466 Huma_kus34 soğan ın üstüne 7 8 tane karanfil koy gece yatarkrn yanına koy bir de dut kurusu kaynatın içirin işe yarar biz de çok yaradı
Huma_kus34 simseklivekalpli grıp olunca horlaması oluyo onun dışında olmuyo henüz eti benımde varmış kuckken aldırmıs annem
Huma_kus34 mamacitaa_ bılmıyorumkı nemli olduğunu nasıl anlıyoruz eşimde astım ileri derecede odamın havası ıyı olduğunu söylüyor
Dfncgdm2022 Huma_kus34 bende eve alana kadar cok gereklı oldugunu dusunmuyordum ama kızlarımın ıkısde hasta olmadılar ama oksurup duruyordu bızde mecbur aldık ve cok faydasını gorduk
mamacitaa_ Huma_kus34 ya bogszimiz kuruyuncs anlıyoruz işte ama şu biraincs peteklere ya da nemlendirici acinca çok fark ediyor