annesii1  Arkadaşlar adetim 2 gün geçti öncesinde şüphem olduğu için test yaptım çok silik çıktı ve bugün de leke geldi şimdi adet mi oldum olmadım mi gebelik var mı yok mu hiçbişey anlamadım siz ne dersiniz
ggrqnitt annesii1 belki yerleşme kanaması herkesin farklı oluyor en garanti tabi ki kan vermek ya da üst üste gebelik testi yapmak Sonuca göre evet hamilesiniz ama testlerde yabancı pozitif de çıkabiliyor başka başka marka deneyin hepsi yanlış çıkamaz Hakkınızda hayırlısı olsun
aysebb annesii1 Leke mi sadece ? Testi tekrarlayın yine pozitif çıkarsa bir kan verin. Zaten o zamana kadar lekenin devamı gelip adet olursanız negatiftir gelmezse ve yine test pozitif çıkarsa pozitiftir
dayes annesii1 kan verin kesin sonuç için. Bazen adet yaklaşınca testler yanlış sonuç verebiliyor. Ama gebelik olup yerleşme kanaması da olabilir ayırt etmek zor
annesii1 ggrqnitt amin çok teşekkürler 2 kere test yaptım ikisi de farklı markaydı bakalım hayırlısı olsun
annesii1 aysebb kahvedengi leke geldmişti ve silince peçeteye de geldi sonra gelmedi yani bugün için henüz gelmedi ilk gebeliğimde böyle bişey yaşamamıştım o yüzden lekelenme yedlwşme kanaması vs nedir nasıl olur hangi durumlarda normal kabul edilir hiç bilmiyorjm
deryadusmez Direkt kan testi verin. Çünkü idrar testiniz pozitif çıkmış. Bende 2. çizgi bu siliklikteyken öğrenmiştim. Değerler 2 haftalıktı çok başında olduğum için bu kadar silik çıkar demişti doktorum.
annesii1 deryadusmez yani genelik olmazsa böyle silik çıkmaz dimi ya ben çok meraklıyım sabırısızm o yüzden meraktan çatlarım şimdi😄
deryadusmez annesii1 eğer test bozuk değilse çıkmaz. Sizi çok iyi anlıyorum sabaha karşı 3:00’te yapmıştım idrar testini sabahı zor etmiştim 🙈 umarım kalbinizden geçen olur ❤️ testin bozuk olduğunu düşünmüyorum. Eczacılar %100 sonuç garantisi için bu testi veriyorlar. Sonucu yazın mutlaka 🙏🏻
annesii1 deryadusmez valla gebelik hiç düşünmüyodjö ne yalan aöyliyim olursa hayırlısı buymuş dicem ama şimdiden gelin güvey oldum😄