sibelcik Arkadaşlar merhaba bebeğimin göğsü ve ensesi normal ama bildim bileli kulakları soğuk arada elleri ve burnu da soğuk oluyo sıcak tutmaya çalışıyorum ama üsüyo mu acaba 🥲
catperson sibelcik göğsü, ensesi ılıksa üşümüyordur. Kulaklar ve eller serin olabilir, vücudun uç kısımları biraz soğuk olabiliyor.
incihanim_ sibelcik üşütmüş olabilir canım göğsü ve elleri soğuksa eğer üşütmüş olabilir ince mi giydiriyorsun evin sıcaklığı da önemli tabi
sibelcik incihanim_ yok güzel giydiriyorum ama evimin muhafazası pek yok aman aman bir sıcak olmuyor kombiyi açtık ama ekstra ısıtıcı bile yakiyorum
incihanim_ sibelcik o zaman evinizin içi pek ısınmıyor demek ki isterseniz pamuklu iki kat şeklinde giydirin özellikle ayaklarını sıcak tutun zaten rahatsız olursa eğer çıkartırsınız üstünü çok sıcak da iyi değil
sibelcik incihanim_ teşekkür ederim Fatmanur hanım acaba bı termometre öneriniz var mı siz kullaniyomusunuz kanz marka duyuruyorum genelde
Retzja Göğüs ve ense kısmı normal ısıdaysa üşümüyordur. El ve ayaklar biraz daha soğuktur. Çok sıcak bir ortam yaratmanıza gerek yok, gündüz ev 21-22 derece, gece 19-21 derece olmalı. Ben ThermoPro markasını kullanıyorum.