eslem5 10 aylık bebeğin günlük uyku düzeni nasıl olmalı kaçta kalkmalı gündüz kaç uyku ne kadar aralıklarla yapmalı bilgisi olan yazabilir mi
mgkurt eslem5 sabah 7:30 start vermeli o dönemde iki uyku yeterli gelecektir burda önemli nokta akşam 17:30dan sonraya uyku bırakılmamalı. akşam 20:00-20:30 yatırılmalı
Anakraliceeee eslem5 benim bebeğim de 10 aylık, sabah 7.30 en geç uyanış(arada 3 saat uyanıklık) ilk uyku 10.30-12 (arada 3.30 saat uyanıklık) ikinci uyku 15.30-16/16.15 (arada ortalama 4 saat uyanıklık) gece uykusu 20-20.30
eslem5 mgkurt teşekkür ederim bilgin için ben genelde 8 de kalkıyor 12de ilk uyku 2 ele kadae sonra tekrar uyumuyir ne yaparsam yapım saat 12 e kadar 😓
mgkurt eslem5 12den 2ye kadar uyuyorsa güzel ama uyanışı birsz geri çekersen öğleden önce ve öğleden sonra iki uyku yapabilir ama bu haliyle de süper bebek gerçi 14-15 aylarda tek uyku daha ideal oluyor tabii
dilox Ben gece 11 gibi uyutuyorum , on buçuk aylık ama iki haftadır geceleri o kadar sık uyanıyor ki artık psikolojim bozuldu şuanda da sallıyorum asla benim uyumama izin vermiyor gibi
Anakraliceeee dilox 5.5-6 ay civarında başlamıştı bizim gece uykusu problemimiz, şu anda çok şükür diyebilirim, ilk dalarken zorlanıyor ara ara uyanıyor sabah 5 ten sonra sıklaşıyor uyanma aralığı 🥲