ist3455 Travel sistemden tek elle açılana geçmek için ikinci arabayı alcaz kızım 6.5 aylık kışta geldi daha zaten çok çıkmam ama ne kadar süreyle lazım ikinciyi almalı mıyım
prlkkcnssss ist3455 travel sistem pişmanlıktır kabin boy mis gibi :) çocuktan çocuğa değişir kızım 4 yaşında bıraktı bebek arabasına binmeyi ama 6 yaşına kadar binen duydum
Lolik ist3455 2 yaşına kadar aktif kullandık , şuan 3 yaşında sadece çok uzun süreli dolanacaksak, alışverişe vs çıkacaksak baston bebek arabası kullanıyoruz , onuda yarım yamalak oturmak istemiyor yorulduğu için kabul ediyor .
Mommyhann ist3455 travel sistem kullanıyorum 4 senedir uzun biyere gidiceksem yada pazara falan hala kullanırım taş gibi 20 kg çocuğum pazarda rahat durmadığı için mecbur oturturarak gidiyoruz
Kuzularinanasi ist3455 3bucuk 4 e kadar kullanilir.yurumeye baslayinca birakilir sanilir hep ama ozellikle carsi pazar avm gezerken sart.yoruldum diyip hemen kucakta kalir yoksa.
Dondurmalikahve ist3455 Yorumlara bakınca tamamen çocuğa göre bir durum olduğunu anlayacaksınız oğlum 10. aydan sonra binmesi kesinlikle. Yürümüyordu ama durmuyordu asla. Bir müddette 2 yaşına kadar ebeveyn kontrollü bisiklet kullandım.
sessi ist3455 bir buçuk yaşından sonra bisiklete bindi hep şimdi 2 yaş istemiyor zar zor bindiriyoruz 😊 bir kere arkadaşım gelmişti onun bebeğinde gördü binicem dedi ama oturmadı arkadaşımın oğlu sekiz aylık gününün beş altı saati hala pusette geçiyor uyurken bile orda büyüdü resmen 😊 yani size ve çocuğunuza kalmış bir durum
Snowglobe ist3455 çovuğa bağlı . kızım 13 aylık yürüdü ve bi daha hiç binmedi. Şuan 4.5 taşında ve hiç ihtiyaçta duymadık. Arkadaşımın oğlu 3 yaşında bile bebek arabası ile geziyodu.