Duygu_52AK Kızlar kolumun kıllarını hiç almadım ama artık rahatsız oluyorum almak istiyorum evde bi epilatör aletim var bununla alsam olur mu aranızda bu makineyi kullanan var mı bacaklarımı kol altımı vs bununla alıyorum kolumu alsam nasıl olur acaba
gokcesmomyy Duygu_52AK ben ağdayla alıyorum ama öncesinde bunla da almıştım sadece bu canımı çok acıttığı içim almadım bi daha
NariNariKiminYari Duygu_52AK alabilirsin bununla ben bu makineye küçükken et benimi kaptırmıştım dikkatli kullanın
Duygu_52AK Ahsensmom_ aynı bu başlığı kullanarak mı canım daha sonra sert çıkmıyor demi jilet gibi jiletle alındığı zaman sert oluyor çünkü bende sadece koltuk altımı ve bacaklarımı alıyorum kolumu almayı hiç denemedim
Duygu_52AK gokcesmomyy ufak bi şekilde deneme yaptım evet biraz acı oluyor sert çıkmıyor demi daha sonra ağda hiç kullanmıyorum ben ya
Duygu_52AK NariNariKiminYari kollarımda çıkıntılı vs ben yok teşekkür ederim canım dikkatlı kullanırım sert çıkarmıyor demi
momas Duygu_52AK ben gilette venüs 5 bıçaklı ile alıyorum her duşta kollarımı. Bu model annemde var bunun bir alt modeli de bende var bacak ve kol atımı makineyle alıyorum. Acımıyorsa kolu da alın tabi ama benim çok acıyo ben almıyorum makineyle
alparslan_goktug Canım bende böyle çok uğraştım. Ağda, aynı bu makine, jilet… Bitmiyor ne yaparsam yapayım yeniden çıkıyor. En sonunda ıpl cihazı aldım. Robx marka. Gerçekten İNANILMAZZ. Tavsiye ederim. Şimdi hiç uğraşmıyorum çünkü kolumda hiç kıl çıkmıyor 😅