smeye Şimdiden geçmiş olsun. Çok şükür çok güzel geçti benim o sürecim. 3. Aya doğru gidiyorum şuanda. Agrım yok denecek kadar azdı, ameliyattan çıktıktan sonra 2-3 saat sadece bir göğüs ağrısı oldu nefes darlığı O da çok sürmeden geçti. Odayı çıkarır çıkarmaz oksijen bağladılar o tamamen rahatlattı o ağrının tamamen geçmesi de 2-3 saati buldu bu 2-3 saatte narkozumu da attım kendime geldim ayağa kalktım üzerimi giyindim tuvalete gittim yani her işime kendim Hallettim çok rahat bir şekilde. Korkmayın zaten Ameliyat öncesi size sakinleştirici yapıyorlar. Zaten sürekli ilaç takviyesi ile ağrılarınızı hafifletmek için ellerinden geleni yapıyorlar O yüzden her şeyi akışına bırakın ne kadar çok kendinizi kasarsanız o kadar çok etkili oluyor olumsuz yönde ben o kanıya vardım. Hastaneden çıkana kadar hiçbir ağrım Sızım olmadı eve geldiğimde de çok rahattım. Hatta şöyle bir şey vardı Ben Ameliyat yerimdeki dikişleri falan hiç hissetmedim sadece Diren vardı bende direni çıkarırken çıkarma hissini yani içimden bir şey çekilme hissini hissettim o da ağrılı değildi bence . Bol bol eksilerin olur inşallah kaç kilo ile gireceksin.