Fatmanurrkayaaa Oğlum 2 yaşında gün içerisinde hiçbir sıkıntısı yokken uykuda sürekli burnu tıkanıyor ve uyanıyor burnunu nasıl temizlemeliyim buhar makinesini de açıyorum ama galiba iyi bi temizlemem lazım nasıl yapabilirim
Fatmanurrkayaaa hatice333 dik bi şekilde yapıp öteki burun deliğinden çıkan mı korkuyorum boğulur diye :(
hatice333 Fatmanurrkayaaa korkmana gerek yok canım hiçbirşey olmuyor direk çıkıyor zaten ve çok rahatlıyor
zweifachmama Fatmanurrkayaaa korkma videolarına bak hafif kafayı öne eğip sola veya sağa meyil verip o şekilde yapıcaksın en önemli ip ucu sana bunu yaparken çocugun agzı açık olursa daha rahat vr kolay olur yutcaksak olursa sıkınto yok bi şekilde idrarla çıkıyor korkmayın ben bebeğim bi aylıkken bile yaptım tabiki onun ml daha az verdim ama verdim yani yapacak bişey yok odası asla sıcak olmayacak uyurken tıkanmasına sebep veriyor
Fatmanurrkayaaa zweifachmama zweifachmama teşekkür ederim deneyeyim.Sıcaklık iyi yani ben ne üşüyorum ne sıcaklıyorum ona göre ayarlıyorum