nurunlu aradılar ama ben tek kalıyorum kaldığım yerde de aşı vurmuyolar konteyner kentteyim ben maraşta, şehre de bebeğimle inemiyorum şuan sadece üzgünüm :/ belki yargılarsınız ama pek iyi şeyler yaşamadım ve takip edemedim aşıyı
gizememre nurunlu hayır neden yargılayalım çok geçmiş olsun öncelikle şartlarınız gerçekten çok zor ama yine de bu aşılar bebekler için çok önemli bence en yakın zaman da bir fırsat yaratıp yaptırmaya çalışmalısın canım dediğim gibi bulaşıcı hastalıklar vs çok var e sizin orada yabancı çocuklar da çok var onlar aşısız Allah korusun bulaşma ihtimali çok yüksek çocuklarımızı korumamız gerek canım
nurunlu gizememre genelde kimin ne dediğini pek düşünmem ama bazen doktorlar o kadar kırıcı olabiliyorlar ki, şuan da regl olmama az kaldı onun duygusallığı üstümde, giderim doktor bşey der olduğumyerde ağlamaya başlarım biraz gözüm de korkuyor doktorlardan
gizememre nurunlu yaaa hiç bir şey diyemezler kolay şeyler mi yaşıyorsunuz kimsenin bir şey demeye hakkı yok bu konuda ama bizim düşünmemiz lazım canım bebeklerimizi