Sevdakaya Bel uyuşmalı doğum sonrası sırt ağrısı çeken var mı? Tam üç aydır inanılmaz ağrım var bebeğimi bile kaldıramıyorum eğilip doğrulamıyorum benim gibi olan var mı ?
Belinay26 Sevdakaya ben varım maşesef ameliyathane çok soğuk oldugu için agrırmış birde hamilelikte ağır kaldırmaya alışıp birden hafiflediği için ağrı olurmuş
Meyra Sevdakaya sadece igne yapılan kısım ağrıyor onun dışında sirt agrim yok hic doktorum ameliyat öncesi hazırlık aşamasında ısıtılmış yeşil bezlerden örttü üzerime pek üşümedim acickasi belki soğuktan kaynaklı ağrınız olabilir
Sevde123 Benim o derece değil ama özellikle iğnenin yapıldığı yer soğuk aldıysam sızlar çoğunlukla da yataktan ilk kalktigim zaman oluyor
Sevdakaya demir1717 keşke benimde öyle olsa. Dikiş ağrısı falan hiç hissetmedim ama bu sırt ağrısı bitirdi beni
Elifnazenin Sevdakaya sırt ağrısı emzirirken doğru oturulmadığında da oluyor bir de ona dikkat et bakalım geçecek mi
Husna Benm dogumdan sonra 10 gün baş agrisi cektm hic durmadan.. 3 ay oldu ve fazla ayakta durursam belim ve sirtim agriyo 😒