papatya0909 Bu tarz yaralar yaşayan oldu mu hiç arkadaşlar ? Daha önce de post açmıştım anlayan kimse çıkmamıştı Çocuk doktoru krem verdi ama bu neden oluyor olabilir bir şey söylemedi antibiyotik krem verdi içi sulu gibi bir yara çıkıyor sonra patlayıp yanık gibi kalıyor saç diplerinde ve deride yani vücutta var Böyle bir durum yaşayan oldu mu ne gibi çözümler ürettiniz acaba bilen aydınlatırsa çok mutlu olurum
Pamukprenss papatya0909 bence yediği besinlerden kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü alerji küçük ve pütürlü olır. Bu sulanmış bül şeklini almış ve yaraya dönenlerde var. Kanında enfeksiyona baktırdınız mı. Sanki enfeksiypnu varda dışarıya vurmuş gibi . Yumuşak doku enfeksiyonuna benziyor
Pamukprenss papatya0909 çocuk servisinde çalışırken buna benzer ve daha ağırlaarı gelirdi genelde yumuşak doku enfeksiyonu tanısı alırdı deri altının iltihap enfeksiyon kapması. Kan değerlerine baktırın genelde kremlere ek olarak damardan antibiyotik tedavileri uygulanırdı. Size de en azından şurup tarzı verseler vucuttaki enfeksiyonu azaltır iyi bir çocuk doktoruna özel yada iyi bilindik yere götürün yoksa yarayı kaşıdıkça diğer yerleri enfekte eder bulaşır gibi duruyor
CuteBadesMama papatya0909 cildiyeye gittiniz mi? Sadece çocuk doktoru krem verdi yazmışsınız, cildiyeye yönlendirmiş olmalı.
papatya0909 CuteBadesMama Çocuk doktoruna gittim antibiyotik krem verdi Cildiyeye gittim o da aynı kremi verdi farklı bir doktora götürmeyi düşünüyorum çünkü iyileşme gözlemlemiyorum
CuteBadesMama papatya0909 ne zamandır çıkıyor bu yaralar peki? Verdiği kremleri hangi teşhise göre verdiler? Cilt hastalığı şudur diyorlar mı? Maşallah çokta güzel bir kız 🧿
ucoglanannesi papatya0909 beslenmesi nasıl neler yiyor yani paketli gıda şeker hamurişi süt ne sıklıkta tüketiyor acaba
papatya0909 CuteBadesMama Teşekkür ederiz teyzesi yani bunlar şu bir hafta on gün içerisinde hızla çoğaldı
papatya0909 ucoglanannesi kaşar peynir ve süt seviyor bir de bazen kahvaltıda yumurtayı kırıyorum acaba diyorum onlar mı dokunuyor Paketli gıda hiç yemiyor desem yalan olur arada bir yedigi illaki oluyor da ama devamlı tükettiği şeyler bildiğimiz şeyler yani farklı bir şey yemedi hiç son zamanlar Tavuk ve balık asla yemiyor sadece kıymadan köfte falan yapıyorum
CuteBadesMama papatya0909 eğitim araştırma hastanesi varsa bulunduğunuz ilde, aile hekiminize yönlendirmesini rica ederseniz alan açabiliyorlar. İnşallah ciddi bir şey değildir 🙏🏻