Bir-prens-annesiii tombikinannesi yiyebiliyor diye biliyorum siz kendiniz ev halkı yiyemiyor onun dışında kardeşlere anneye babaya veriliyor
ozdenizzz tombikinannesi adak olursa kendi hanen yiyemez arkdaşım akikayı siz bile yiyebilirsiniz o adak değil rabbine teşekkür hediyesi için bende yeni kestim hocamız böyle söyledi ben Gazze’ye yolladım o yüzden biz yiyemedik ama tabi siz isterseniz içiniz rahat etsin diye bir cami hocasına bile eşiniz sorabilir ♥️
zencefilligazoz Siz de yiyebilirsiniz, akrabalarınıza da ikram edebilirsiniz. Adak kurbanından kişi kendisi ailesi yiyemez. Akikada öyle bir durum yok
ozdenizzz zencefilligazoz naçizane şöyle bir düzeltme yapmak isterim belki siz de onu demek istemiş olabilirsiniz de geçen biri de sormuştu tamamen benim bildiğimi tabi aktaracam adak etini sadece kendi hane için yiyemez anne babana ayrı hanelerse yiyebilirler 🌺
UykuPerisi_ tombikinannesi biz dağıttık kendimize de ayırmıştık. Hatta ailem bendeydi ablamları da davet etmiştim öyle hatırlıyorum. Siz de yiyebiliyorsunuz kayınbabam hoca bizzat ondan öğrendim. Sağlıkla büyütsün minik 🍀🌸
1tosbikinannesiyim tombikinannesi oğlumun mevlüdünde kesildi dağıtıldı herkeste yedi bizlerde yemiştik öyle bir şey duymadım açıkçası
[silindi] tombikinannesi akika kurbanı adak kurbanı gibi olmuyor herkes yiyebilir komple alıp evinize de gelebilirsiniz Allah kabul etsin
tombikinannesi Hepinize çok teşekkür ediyorum oğlum için akika kurbanı kestiğimizde kayınpederim(alt katımızda oturuyodu) bize bi bacak getir demişti eşime. İçim içimi yiyodu kabul olmamıştır diye yorumlarınız içimi rahatlattı ❤️
maygirl tombikinannesi yiyebilir diye biliyorum.Biz hiç yemedik hepsi dağıtıldı.Nasıl arzu ederseniz siz.