Kızım 3 buçuk yaşında. Doğduğundan beri hep uyku sorunu vardı . 2 yaşa kadar meme destekli 2yaştan sonra ayakta sallanarak uyuyo. Geçen seneye kadar gitmediğim doktorda kalmadı hepsı alıskanlık vs vs dedi uyku eğitimi verin dediler. İlk ocak ayında odasını ayırıp ayakta sallamayı bıraktım 1ay güzeldi 1 ay sonra gece çığlıklaeı bana saldırmaları bagırıslar sonucu eşimin de sabırsızlıgı gene ayakta salladım. Ağustos’ta gebe olduğumu öğrendiğimde gene sallanmayı biriktirdim 2 ay güzeldi ama şimdi 1 haftadır uyuduktan 3 saat sonra falan yatakta kendi kendine tepiniyor ıh dıye sesler çıkarıyo kendini sıkıyo ağlıyo sakinleştirmeye çalışıyorum ama beni dinlemiyor yabına yatıp sarılalım diyorum izin vermiyor. Bi iki gece babası ayagında salla dedi onu duyduğundan beri agakta sallanmak istiyor. Bi zaman sonra karnım büyüyecek vş kaldı ay sonra kardeşi olucak ben artık sallamak istemiyorum . Bu nedir niye böyle bu çocuklar kaç yadında kesintisiz uyuyolar ben anlamadım normal zamanda bile gece en az 3kere yabına çağırır sarık der sarılır uyuruz 1 hadradır hem bulantılar hem kızımıb uykusu perişan oldum