hilalturkmenel Dünden beri balgamlı öksürük var, burun akıntısı var sürekli uyanıp ağlıyor geri de yatamıyor. 1 yaşına girmek üzere, şurup veriyorum burnunu açıyorum ama pek faydası yok gibi, öneriniz var mı ?
simseklivekalpli hilalturkmenel hirilti var mı ciğere inmiş olabilir, doktor muayenesi daha sağlıklı olur daha küçükmüş de
yapraksarma hilalturkmenel ay bizdede bu akşam öksürük başladı sanki balgamda var gündüz hiç bir şeyi yoktu bir anda başladı anlayamadım şu an uyuyor uykusundada ara ara öksürüyorz. Bir arkadaşım 3-4 sarımsak ezip zeytin yağının içine koymuş buzdolabında bekletip ayaklarına sürmüş çorap giydirmiş gece yatarken öksürük azaldı diyor ama deneyeceğim bende 🌸 ama sarımsakları ayaklarına değdirmeyin sadece yağından sürün ciltleri çok hassas yakabilir eğer denerseniz
gulnazaslan hilalturkmenel aynısını yaşıyoruz ve kızım 1 yaşında bugün doktora götürdüm .mevsimler geçiş alerji dedi ve buhar ağırlıklı ilaç verdi kullanıyoruz
kdkdkj hilalturkmenel Az önce bi arkadaşa daha yazdım 😊 Biraz sarımsak rendeleyip içine zeytinyağı koyup bekletiyorum. Sonra sadece yağını uyumadan önce ayaklarının altına sürüp çorap giydirip uyutuyorum. Göğsünün önüne arkasına çörek otu yağı sürüp sıcak havlu koyuyorum ( çörek otu yağı ateşi varsa sürülmesi uygun değil ateşini yükseltebilir). Her gün günde en az 1 kez 1 tatlı kaşığı pekmeze limon sıkıp içirdim. Balgamlı öksürük vardı bizde. Nerdeyse her gün duş aldırdım ve duşta elimi kubbe şeklinde yapıp sırtına yukarıdan aşağıya doğru vurdum sert ama acıtmayacak şekilde (5-6 kez). Şükür bu şekilde atlattık😊 minikkus434
hilalturkmenel simseklivekalpli hırıltı bi yarım saattir falan var ama sanki boğazından geliyo göğsünden değil gibi
semi345_ Sogabi 2ye bolun icine karanfil batirin bas ucuna koyun iyi geliyor birde ates yoksa 1 havluya temiz kullanilmamis dogal sabun surun 4 saat gogsune sonrq ayni havluya sabun surun sirtina koyun donusumlu yapin sabunlu taraf cilde degecek bide bol sarimsak tuketin enfeksiyona iyi geliyor sutunuzdrn geciyor bebegede sarimsai verebilirsiniz
hilalturkmenel semi345_ sabunu duymamıştım deneyeceğim, emzirmiyorum maalesef mama veriyorum, teşekkür ederim 🙏🏻
hilalturkmenel yapraksarma bende Viks sürdüm ayaklarının altına dün çok etki etmedi gibi geldi emin de değilim ama sarımsağı yapayım, teşekkür ederim. Geçmiş olsun bebeğinize de 🙏🏻
hilalturkmenel gulnazaslan grip gibi sanki ama alerjiyse yine iyi çok hastalık var ortalıkta Allah şifa versin hepsine 🙏🏻
patatess hilalturkmenel Bizim de birkaç gündür öyle. Burun akıntısıyla başladı öksürükle devam etti. Genzi çok dolu. Dün doktora götürdüm çok şükür ciğerler temiz dedi. Bir damla verdi yatmadan onu veriyorum alerji damlasıymış. Sürekli de temizliyorum ve temiz hava aldırıyorum. Bugün biraz daha iyi yattı öksürmeden. Mutlaka önce doktora götürüp ciğerlerine inmediğinden emin olun. 🙌
kdkdkj hilalturkmenel Söylediklerimi duştan çıkınca yaparsanız daha etkili olabilir ben o şekilde yaptım 😊
kardelencicegim hilalturkmenel genelde çocuklarda Buara alerjik oluyor yinede doktor kontrolünde fayda var .evde yapabileceğiniz sarımsak kürü iyi geliyor ama alerjikse buna iyi gelmiyor yinede denemekte fayda var .buhar da iyi geliyor rabbim şifa versin
aysebb hilalturkmenel Burnunun açık olduğundan emin olun. Onun dışında hırıltı sırtından gelmiyorsa iyi. Tabi doktora gitseniz daha iyi olur ama Asist diye bir şurup var balgam söktürücü yani çözmesini sağlıyor. Benim kızım şuan 2 yaşında geçen haftada kullandık geçen senede kullanmıştık doktorumuzun yazması üzerine. İyi geliyor yani balgam sökülmesine
hilalturkmenel aysebb burnunu açıyorum sürekli, hırıltı da sırtından gelmiyor çok şükür, yarın bi doktora götüreyim nasipse. Teşekkür ederim 🙏🏻