seyma4748
Sayıları tanıyor , 2 harf tanıyor ( a,e ) şimdi yazmayada başladı örneğin iki yuvarlak üst üste çizip 8 diyor .
Hayvanların hepsi var zaten, renklerde onlar 2 yaş gelişim basamağı diye biliyorum
Şarkı türkü ninni söylüyor ezberi iyi geldi ekstra bana.Benım anlattığım masalı sınra bana anlatabiliyor Tamir yapmayı seven usta çırak oyunları oynamayı daha daha seven bir çocuk oyuncak matkap kesmiyor gerçek matkapla babası gözetiminde çivi takabiliyor 😬😅
Yemeğini yiyor , alt çamaşırı giyiyor üst ü beceremiyor , corabıda zor olsada takıyor ayağına. Tuvalete kendı gidiyor ama bu ara kardeş geldiği için hep bizi istiyor
Resim çizmeyi çok sever bazı hayvanları ev bulut güneş işte basit şeyler meyve vs çizebiliyor benziyor baya bu konunun üzerine düşüp resim dersi aldırmak istiyorum. Dişini fırcalayabiliyor tek başına. Ellerini musluk uzak degılse tek yıkayabiliyor .
Ben hiç bir şeye hayır yapamazsın demedim herşeye izin verdim.ortalık dağılır işim uzar demedim. Babasıda hep dur bekle o yapsın diye bazen ben atılınca benı durdurdu Kapıda bekledik kaç dk anahtarla kapıyı açmak istediğinde .. kendı elini yıkamak istediğinde falan her durumda yanı. Çok inat etmedik yaparsın dedik ilk aklıma gelen bunlar oldu
3 yaş 2 aylık şuan