sseydabal Kızlar oğlum 5 aylık doğduğunda çocuk doktoru sol yumurtalığı inmemiş dedi kanalda görünüyor dedi çocuk cerrahı takip ediyor ama ne ameliyat diyor nede başka bişey. Bu süreç nasıl gidiyor varmı aranızda benim gibi? Ameliyat mı oluyor sonunda
ppearl53 sseydabal 1 yasina kadar takip ediliyor genelde iniyor dediler bize indi de. Bazi doktorlar 1 yasindan sonra bile bekliyor inmesini . İnmezse ameliyat ediyorlar
Beraninannesii sseydabal 3bucuk yaşına kadar bekledik inmesi için ama inmedi bizim malesef bu ay sonu ameliyat olacak gün verildi . Öneri olarakta ılık suyun içinde kasiklardan aşağı doğru masaj yapın demişti yinede fayda etmedi son kontrolde hala çok gergin ameliyat olsun denildi.
Toptan53 sseydabal 9 aylık kontrolde aynı öyle demişti doktor. Ultrasonla bakıldığında da kanal da vs. 1 yaş kontrolünde inmişti. Sizinde öyle olur muhtemelen. Takipde kalınır şuan. Siz her kontrolde söyleyin. Unutmayın.
hepyerdeyizz sseydabal İniyor diyorlar ama bu riski ben aldım başkası almaz umarım . Bı yumurtaliginin işlevi yarı yarıya düşmüştü . Şuan en druhmda bilgim yok
Mdkakam113 Beraninannesii şuan nasıl durum bizim teki yukarda ama banyoda ellediğimizde geliyordu öyle bi durum ameliyat dendi 3.5 yaş
Mdkakam113 Beraninannesii ameliyat sonrası dikişler zorladı mı kaş günde iyileşti bide iki yumurtanında yerinde oldugunu görüyomusunuz hemen
Beraninannesii Mdkakam113 Küçücük dikişleri var di 2-3cm kadar bakım gerektirmedi. Acisida olmadı . Çabucak toparladi zaten arkadaşın yazdığı gibi dikiş izleri duruyor bir tane kasığında bir tane yumurtalıklarında. Ameliyattan çıktığında fark ediliyordu yerine geldiği.
hepyerdeyizz Mdkakam113 Hemen geçiyor farkedilmiyir bile ama baya bir süre izi kaliyor sonra oda geçiyor