rabbenahepbana Kızlar güzel kalıcı bir parfüm önerir misiniz benim sevdiğin kokular şunlar bu tarz bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim vanilya kakao hindistan cevizi yani bu tarz kokulardan hoşlanıyorum temiz kokan pudralı mesela
prensesdiana rabbenahepbana Versace crystal noir kullanıyorum böyle biraz çiçeksi biraz kremamsı çok güzel bir parfüm
Niyesordunbucevabi rabbenahepbana bi kaç gün önce parfüm önerisi postu açıldı ordan bakın isterseniz çok fazla öneri gelmişti ☺️
rodinnnnnn rabbenahepbana Yves rocher monoi Hindistan cevizi vanilya kokuyor ama benim beğendiğim bi koku değil Çiçeksi pudralı lancome idole bakabilirsiniz Lancome bütçemi aşar diyorsanız muadil olarak muscente bakabilirsiniz kokuları başarılı bir şekilde taklit ediyorlar
rabbenahepbana kabakcekirdegi valla kalıcı olsun böyle yanımda biri geçtiği zaman ona da koku gitsin fiyat olarakta 2500a kadar verebilirim
kabakcekirdegi rabbenahepbana Değil ama koku çok güzel yani yine baharatlı veya şekerli olmadığı için sevebilirsiniz
rodinnnnnn rabbenahepbana ayrıca temiz pudralı uygun fiyatlı cacharel noa Olablir bunada mutlaka bakın sabun gibi tertemiz bi parfüm
[silindi] rabbenahepbana uzun zamandir Yves Rocher - Cuir de nuit kullaniyorum tam aradigin koku bu bence icerigi vanilya kakao kahve kokularindan olusuyor muazzam bi koku 🌸
Selin3434 [silindi] yves rocher ürünlerini çok severim bakım ürünleri süper ama parfüm de başarılı değiller bence kokular çok güzel olsa da kalıcılığını hissetmedim ben
Selin3434 [silindi] söylediğin parfüm daha yoğun bi koku ve ayrıca gerçekten çok güzel kokuyor belki senin kullandığın daha kalıcı olabilir yoğun bi koku olduğu için
[silindi] Selin3434 kalıcılığını hissetmedim ben Ben parfumun kaliciliginin tenden tene degistigini dusunuyorum 😊