Dondurmalikahve balkay Bu yüzden “her anne çocuğunun iyiliğini ister” sözüne asla katılmıyorum. Herkesten anne olmaz korkunç bir vaziyet almaya başladı ebeveyn olma işi, keşke ehliyeti olsa anneliğin geçemeyeni kısırlaştırsalar.
kabakcekirdegi balkay Para için çocuklarını alet edip izlenme alan bunları yapan herkesin elinden çocuğu alınmalı
balkay Deletedmom_216 anne iki kızının ağzına şişmiş balon(az şişmiş) koyup ısırıp patlatmalarını istiyor
Deletedmom_216 balkay neden yapiyor ki bunu amacini anlamadim? Yapmasini hadi anlarim da yani videoya cekilip atilmasi sacma
kivancege balkay bizde çocukken balonu bu kadar şişirip ısırırdık ama insan çocukken anlamıyor bunun tehlikeli olduğunu Şimdi bakınca korkunç geliyor video Kendi çocuğum yapsa izin vermem
aslhns balkay izlenme uğruna yapıyorlar çocuklarınızın eline YouTube vermeyin bu arada kadının diğer videolarına baktım çocuklarına maske taktırıp arkaya korku müziği falan koymuş.
aycoregim “Bade doktor oldu zerayı muayne etti” yazan bir kadinin 1 milyona yakin takipcisi var bi biz mi aptaliz da sosyal medyadan insanlari dudukleme isi yapmiyoruz
momikaa aycoregim bade Nisa bunlar YouTube da karşıma çıkan isimler çocuklarıyla saçma sapan hiçbir eğiticiliği olmayan videolar çekip paylaşıyorlar 🥹
aycoregim momikaa paylasan paylasiyor da izleyeni de var asil skandal o bence ya. Egiticiligi gectim bu balon meselesi sıkıntılı bisey yani cocuklar icin en tehlikeli seylerden biri. Coluk cocuk izler bunu Allah korusun