tuzludakota Kızlar 3,5 yaşındaki oğlum sinemaya gitmek istiyor ilk kez gidedeğiz nasip olursa😀yarın da kral şakir vizyona girecek daha önce kral Şakiri hiç izlemedik yaşına uygun mu yarın götürsem, izleyen izleten var mı
hulyaakhan tuzludakota evet biz izledik ama çocuğum o zmanlar 8 9 yasinda falandi. Aşırı sesli hareketli hızlı geçişleri olan bir çizgi filmdi. Bilemedim 3 buçuk yas için uygun mu ama uygun olmasa sınır koyarlardı 7 yaş üzeri falan diye.
tuzludakota hulyaakhan tiyatroya gittiğimiz de ses ve müzikten rahatsız olmadı ama tabi sakin durup izlemesini beklemiyorum bende 😂
Mtzzeynep tuzludakota 3,5 yaş için uygun değildir çok fazla ses ve gürültü var zaten sabit oturması da imkansız gibi görünüyor.
tuzludakota Mtzzeynep sesten rahatsız olacağını sanmıyorum daha önce tiyatroya gittiğimiz de ses ve müzikten rahatsız olmamıştı ama sinemasa nasıl olur bilemiyorum zaten dedğiniz gibi sabit duramaz o kadar ama çok da istiyor, yakın da başka da film yok
hulyaakhan tuzludakota yani rahatsız olursa çıkarsınız zaten çok istiyorsa denenebilir. İyi seyirler şimdiden :)