kubrakt bebeginiz kac yasina gelene kadar bebek arabasi kullandiniz? baston bebek arabasi onerileriniz varmi?
momas kubrakt 9. Aya kadar travel arabaya bindi yaz geldi globber aldık 3 ay globbera bindş arabayı çıkarmadık bile. Yaz bitince joie baston aldık şu an severek kullanıyoruz
pembekalanchoe kubrakt ay ben de düşünüyorum baston bebek arabası ama yer kaplamayan ve hantal olmayan.
queen352 kubrakt bizde travel vardı bebeğim suan 8 aylık dayanamadım artık Kasım indiriminden maxicosi kabin boy aldım 6 kg dünya varmış gerçektennn 🤲🤲🤲🤲
kubrakt simseklivekalpli uslu bir cocugunuz var galiba 🤭🤭🤭😄 cokta kararsiz kaldim ya elimde suan normal bebek arabasi var oda cok buyuk dolmusa falan sigmiyor.
simseklivekalpli kubrakt yok değil de aslında ama bebek arabası çok kısıtlıyor beni bebeyle delirmeyi tercih ediyorum o yuzden😬
kubrakt pembekalanchoe bende hemde sağlam olsun istiyorum biraz bakindim cok ince olanlar hemen kırıliyormus galiba cokta pahali birseyde almak istemiyorum.
kubrakt simseklivekalpli iste baston araba daha pratik gibi kisitlamaz gibi geliyor kac aylik sizin bebe
simseklivekalpli kubrakt 26 olacak, ancak markete falan gidiyorsak ağır bişey taşıyacaksam baston bebek arabası kullandım
queen352 kubrakt 7.999 aldım halen devam ediyor indirim ama 8.999 olmuş lara2 modeli gayet yeterli ben çok beğendim 0-22kg yazıyor