GezginPaNDa cananbulbul bir hem Kiraz çekirdekli Kemer hem patik aldık patikler daha etkili e-bebek’te satılıyor
1tosbikannesi_ cananbulbul ben çok faydasını gördüm kızım kolik bir bebek kemeri karnına bazende ayaklarının altına koyuyorum çok rahatlıyor gazını da maşallah patır patır çıkarıyor
papatya3458 Biz aldik ama bilemiyorum ya bi kac defa kullandik yine agliyordu yine agliyordu 3. Aydan sonra gaz konusunda rahatladik
3kedili2bebekli cananbulbul ben çok faydasını gördüm ama şöyle dogru kullanmanız gerekiyor önce bebisi atak saatinden önce duş aldirin sonra tüm vucut masaj yapın giydirin kemeri ilikken takın yarım saat sonra gaz masajı yapın ama gaz sesi duyana kadar bu şekilde etkisi oluyor
cananbulbul 3kedili2bebekli ben aldım da nasıl ısıtmam lazım bunu mikrodalga diyor ama o yok ben de fırına kaç derecede atabilirim kaç dakika
3kedili2bebekli cananbulbul kaç derece olduğu yazar aslında kullanım klavuzunda yanlış hatırlamıyorsam fırının en alt kısmında 80 derece olması lazım
aselkussum cananbulbul yani bizde hiç etkisi olmadı açıkçası ama çok pahalı değil fayda görenler olmuş bı denyin isterseniz
aselkussum cananbulbul inşallah işe yarar biz şahsen herşeyi denedik 3 ay gibi geriledi gazı bide san simpleks gaz damlası biraz ise yaramışti
Tugcebb cananbulbul hem kemerini hem patiğini kullandık. Ben çok memnun kaldım açıkcası. Gaz sancısı çok çekiyorduk en azından taktığımızda ve giydirdiğimizde 1-2 saat rahat ediyorduk
cananbulbul Tugcebb evet dün aldım bugün denedik patiğini almamıştım ayaklarına iki kat çorap, karnına da kemeri taktık kakasını yaptı 15 dkda gaz da çıkardı