balbebekannesi__ Kızlar sabah saglık ocagından aradılar Sma sonucu cihaz sıkıntılıymış çıkmamış tekrar 2. topuk kanı aldılar sabahtır ağlıyorum çok kötüyüm kaç defa topuk kanı aldırdınız
onceuponatime_ balbebekannesi__ bizde 2 kere vermiştik,hemişire ilkini aldığında bazen cihaz tam okumuyor bir daha çağırabilirim demişti ve çağırdılar çok ağladı ama yapacak bişey yok tabi verdik
esralmilos balbebekannesi__ iki kere verdik çağırdıklarında bende korkmuştum. Bir sorun varsa söyleyin dedim o da bir kaç değeri sıkıntılı. Tekrardan almamız gerekiyor denildi. Çok korkmuştuk. Sağlık ocağında ki doktor sariligi varsa eğer bebek açsa bunlar bile etkileyebiliyor dedi. İkinci temiz gelmişti sariligi vardi çünkü. Çok şükür. Şuan 3.5yaşinda gayet sağlıklı.
asar23 Kızımdan da iki kere alındı cihaz okumadığı için endişe etmeyin bize haber verin geçmiş olsun🌸
asar23 Lohusaydım o zaman ilk aradıklarında şüphelendim içim içimi yedi ağladım sonra sağlık ocağının doktoru ile görüştüm bi sorun varsa söyleyin diye yok dedi sadece cihaz okumadı gittim bi daha verdim sonra aramadılar ztn korkmayın bu kadar
balbebekannesi__ asar23 malesef çok kötüyüm hangi ildesiniz benim de okumadı 1 hafta sonra çıkacakmış kafayı yiyecem aglamaktan gözüm şiş psikolojim bozuk dualarınızı bekliyorum inşallah benim bebegim de temiz çıkar
asar23 balbebekannesi__ vandayım ben sağlık ocağını arayıp sorun cihaz mı okumadı yoksa sıkıntı mı var diyin
balbebekannesi__ esralmilos evet dogar doğmaz aldılar sarılıkta vardı inşallah güzel temiz sonuç çıkar düşünmekten yıprandık
balbebekannesi__ asar23 evet sordum cihaz dediler sağlık müdürlüğünü de aradım o da aynısını dedi inşallah temiz çıkar
esralmilos Anne ve baba olmak gerçekten çok zor onlara birsey olucak diye ödümuz kopuyor inşallah sonuçlarını temiz çıkar.
balbebekannesi__ esralmilos evet inşallah güzel sonuçlar alalım okuyanın herkesin duasını bekliyorum 🤲🏻🤲🏻
balbebekannesi__ defnedilej Allah kimseye yaşatmasın annelik zor Rabbim kimsenin evladının ayagını taşa değdirmesin
esralmilos balbebekannesi__ güzel haberlerini bekliyoruz. Biz evlenirken de yoktu biz ikinci çocuğu düşünmüyoruz ama geçen sene saglik ocağında eşim verdi kan baktırmak için. Aklınızda bulunsun.