Beni hatırlarsanız konu açmıştım doğum kilosuyla alakalı.Kizlar ben doğum yaptım.Ama gelin bana sorun nasıl yaptım.1,2 cm açıklıkla hastaneye gittik.Sancilar falan derken epidural alacaktım ilk cocugum da olduğu gibi.Sonra yarım saat 1 saat sonra ebe tam açılma var epidural alamazsın dedi şok geçirdim.Cani çok tatlı bir insanım.Bu benim için bir imtihandı sanki.Bebegin kafasi hep sağ tarafta kaldı.Dogum kanalına inmedi.Sanci geliyor ısınıyorum ya da ısınamıyorum bir türlü bebek gelmiyor.Ustelik bebek stresten karnımda kaka yaptı bende ıkinırken kaka yaptım hemde defalarca.Cok uğraştılar karnima bastirdilar ben her sanci geldiğinde ikiniyorum olmuyor sezeryana alın beni dedim yok diyorlar.En sonunda bas hekimi çağırdılar kaç kişi karnima bastırdı doktor vajinami kesti ve tansiyon aleti gibi bir aletle biseyler yaptı vajinama bunların bütün acısını hissediyorum çünkü epidural alamadım.Yinede sabrettim ısındım bebek uzun uğraşlar sonucu çıktı 3 buçuk kilo.Bir de dikis dikme olayı var ki syni gün 4 kişi doğum yapmış 1 saat dikis dikilmeden bekledim.Dikis yapılırken o kadar derinden kesmiş ki doktor birde bir o kadar orda canım yandı.Resmen bu yaşadıklarınla soka girdim tansiyonum şu an 14.Hani 2.dogum kolay olurdu.Ben bu kadar acıyı niye çektim? Resmen 3.hamile kalırsam diye ödüm kopuyor.Arkadaslar unutuluyor diyorsunuz ya ben unutamam unutsam bile o kadar canım yandı ki aklımı kaybedeceğim sandım.Nasik cesaret edip doğururum?