betus52 Kızım hastaydı ishal kusma ates dün aksam bana oldu nasıl ishalim varya su gibi ben bole birsey görmedim.ilac ictim devam ediyor dün aksam hastaneye gittik serum takıldı enfeksiuon dedi doktor.crp 10 du.ne yapsam devam ediyor ishal mahvoldum
nnoktaa betus52 geçtiğimiz haftalarda ben de aynıydım. İğne oldum bana mısın demedi ilaç kullandım geçmedi. Her gün haşlanmış patates yemekten fenalık geldi. Denemediğim yöntem kalmadı. En etkilisi sarı leblebi ve asidi kaçmış kola. Çok geçmiş olsun.
betus52 nnoktaa cok gecmis olsun canım.su gibimiydi seninki gece kac kez kalktıgımı hatırlamıyırum bile
nnoktaa betus52 evet. Bir de benim ilk gün kusma da vardı. Sürekli tuvalete gitmekten sürekli elimi yıkamaktan fenalık gelmişti.
birprensannesi1 betus52 benimde başıma gelmişti , hatırladıklarımı yazıyorum. Ev yoğurdu nişasta, probiyotik , kuru çay yutma, ev yoğurdu nişasta sık sık yedim . Bol su geçmiş olsun😌
nnoktaa betus52 aynen. Hatta ben de bu neydi böyle dedim. Ama duramayacak gibiydim bir an evvel eve gelmek istedim. Yazın da aynısı olmuştu. Kan vermiştim bi de serum vermişlerdi.
betus52 nnoktaa denicem onu da.cubuk krakerle devam😊birde bende alerji de cok yuksek cıktı ige dedikleri
betus52 betus52 kücük kızımda sa ishal kusma ates basladı rota virüsü cıktı.belkide benim bu ishalim uzun sürmesi de bundan mı cözemedim