yagizsmom flybabyfly ne kadarlık bebeğiniz? Benim ki de öyleydi ben müdahale etmedi sol tarafında düzleşme oldu kafa şekli bozukluğu oldu şimdi hep sağına yatırıyorum. Bir süre ben çevirsem de sola çeviriyordu kafasını ama sürekli dikkat ettim şu anda sürekli sağa yatıyor. Kafasını normalde oyuncakla felan kontrol ettiniz mi sağa çevirebiliyor değil mi?
a_ne00444 flybabyfly tortikolis cnm bende böyle fark ettim resimlere baktım hemen evet hep sola dönük doktora getirin ayaktayken de o tarafa megilliyse
cakebabe flybabyfly benim kızımda soluna yatıyordu ne kadar engellemeye çalışsam da bi ara sol tarafında bi süre düzleşme oldu sonra normale döndü 15 aylık hala çoğunlukla soluna yatar
NuranZB Emin misiniz? Eğer devamlı aynı yöne yatıyorsa doktora gidin ve şikayeti olduğu gibi anlatın bizimde sıkıntımız vardı ve bize boynunu tek yöne mi yatırıyor diye sormuşlardı
NuranZB flybabyfly bazı nörolojik vakalarda böyle bir durum olabiliyor muş o yüzden doktora sormakta fayda var
emooo Aslında çoğu bebek anne ne taraftaysa o tarafa dönük yatarmis. Yatağını çevirin bakalım fark edecek mi.
flybabyfly a_ne00444 tamamen değil ama sırt üstü yatırışta hep o tarafa dönük. Dik tutarken başını sağa çevirebiliyor
goktugunannesi5 Bizimki de 55 günlük ve bi tarafa yatıyor hep doktora söylediğim de 6 aya kadar düzelmesi lazım dedi diğer tarafa çevireceksiniz dedi iki türlü de yatarsa düzelir dedi bebeklerin daha kemik oluşmadığı için şekil alıyormuş
flybabyfly Doktorlar hep sırt üstü yatırın diyor ben de öyle yapmıştım anne sözü dinlemek gerekiyormuş arada sırada 😄