havem Kızlar 2,5 aylık bebeğim bugün hırıltılı nefes almaya ve kuru şekilde öksürmeye başladı. İki gündür gaz sancıları sebebiyle çok ağlamıştı boğazı tahriş olmuş olabilir mi? Bir de sizler kuru öksürük için neler yapıyorsunuz?
giraykutay havem buhar makinasıyla serum koklatıyorum göğsüne mustela Nın balsam ı sürüyorum ayağına zeytinyağlı sarımsak karışımı ve burun temizliği birde siz duş a girin banyo buharlaşsın sonra eşiniz size bebeği getirsin o buharda ılık bi duş aldırın bebeğinize biz öksürüğü şükür bu şekilde hafiflettik balgamlı gibiydi öksürük
Rabiaelf Benim de bebeğim 2 aylık. Aynı dediğiniz gibi başladı. Ben geçer diye düşünerek sadece burun temizliği yaptım. 1 hafta içinde iyice ilerledi ve hastaneye götürdük. Ciğere inmesine az kalmış hatta başlangıcı dedi doktor. Biraz daha geç kalsaydık hastaneye yatırılacaktı. İhmal etmeden bi doktora götürün bence
melekleriminannesi Rabiaelf merhaba öncelikle geçmiş olsun peki doktor ilaç yada bir önerisi oldu mu size
havem Rabiaelf Çok geçmiş olsun, uykusu, emmesi ve enerjisi yerinde olduğu için bir gün daha gözlemleyip hemen götüreceğim doktorumuza yazdım bakalım ne diyecek
Rabiaelf melekleriminannesi teşekkür ederim. 3 gün antibiyotik kullandık. Sık sık burnunu temizleyin dedi. Hafifledi ama geçmedi henüz
melekleriminannesi Rabiaelf teşekkürler yanıtınız için benim kızımda 3 aylık bizde gittik doktora ciğere inmemiş çok şükür ama öksürüğü var ilaç vermediler bize size nasıl verdiler
Rabiaelf melekleriminannesi size ne yapmanızı söylediler peki ? Ciğere inme başlangıcı dedi bize. Balgamlı öksürüğü var. İlaç kullandık ama geçmedi. Buhar makinası aldık artık ondan medet umuyoruz
melekleriminannesi Rabiaelf ciğerlere inmemiş kanına bakalım diyip kan aldılar ve yolladılar kandada bişey olmadıgı için bizimde balgamlı öksürük var bizde mi buhar makinası alsak acaba günde 3 4 kez öksürüyor sizinkide öyle mi
Rabiaelf melekleriminannesi havalar soğuyor kaloriferi açmaya başladım ben. İlla oda kuruyup nemsiz kalacak. Kısa vadede olmasa bile illa faydası olur buhar makinasının
melekleriminannesi Rabiaelf çok geçmiş olsun tekrar teşekkür ederim sorularıma yanıt verdiğiniz içinde inşallah miniklerimiz bir an önce düzelirler 🙏🏻