ayss1907 4 aylıktan beri demir damlası kullanıyorum önce ocean kullandık sonra demiri düşük olduğu için değiştirdik Microfer kullandık ama asla işe yaramadılar bebegimde demir eksikliğine bağlı anemi oluştu.özel hastanede takipli doktorumuz özelleri önermişti. Son kontrolde devlet hastanesindeki doktor bunların işe yaramadığını sağlık bakanlığı değil tarım bakanlığı onaylı olduklarını söyleyip çok net birşekilde tavsiye etmediğini söyledi. Ferrum damlaya başladık ancak öyle düzeldi demir eksikliği. Bu arada kaka renginde koyuluk olabilir çok normal bu özel damlalarda da oluyor o. Kabızlıkta öyle. Ferrum 4-5 ay kullandım hemen ardından birkaç yudum su verdim çok şükür dişlerde koyuluk da olmadı. Bebeğiniz küçük su veremezsiniz onun yerine temiz bir tülbent yada diş kaşımak için minik parmağa geçirilen fırçalar var onla hemen ardından dişleri temizlerseniz hiç sıkıntı olmaz. Kesinlikle ferrumdan devam etmenizi öneririm. Demir eksikliği bebekleri çok etkiliyor beslenme ve gelişim açısından özellikle.şimdiki aklım olsa asla riske atmazdım direkt Ferrum başlardım.