arzu343437 Merhaba 22 aylık oğlum diş fircalamyi hiç sevmiyor ağzını kapatıyor rocs diş fırçası almıştım acaba sert mi geliyor anlamadım. Siz hangi diş fırçasını kullanıyorsunuz ? Nasıl sevdirebilirim ayrıca macun kullanıyor musunuz
Paramedik16 arzu343437 benim ikizlerim 33 aylık rocs marka muzlu diş macunu kullanıyoruz diş fırçalarıda chicco markasının memnunuz ilk ben fırçalıyorum sonra ellerine veriyorum kendileri yapıyorlar oyuna çevirebilirsiniz ailecek yaparak en hızlı kim yapıcak vs gibi
maygirl arzu343437 rocs kullaniyoruz.sert degil.fircalar zaten bebekler icin uretiliyor ona gore..gercekten oğlunuz sevmiyor belli ki.oyuna cevirin.brlikte fircalayin sizi taklit eder belki.yada diş fircalama panoları var ondan alın belki ilgisini ceker fırcalar.🌸
aslhns arzu343437 uyumadan önce eşinizi ve sizi dişinizi fırçalarken görsün çocuklar gördüklerini uygulamak ister genelde
nnoktaa arzu343437 ilk rocs diş fırçasını eline verdiğimde saçını taradı. Fırçalamaya çalıştım müsade etmedi. Sonra saldım. Umursamadım. Diş fırçalarken beni ve babasını gördükçe diş fırçasını istedi kendi kendine öğrendi. Macuh kullanmıyoruz henüz. 22 aylık.
arzu343437 maygirl birlikte fırçalıyoruz aslında ama 5 saniye sonra izin vermiyor bu sıra sanırım azı dişi çıkaracak ondan mı bilemedim damakları aciyor da olablir :)/
metemom_ arzu343437 normal diş fırçasını sevmiyordu bizim şarjlı diş fırçası hoşuna gidiyordu yedek başlıkla denedim onla fırçalattı şimdi de çocuk başlığı sipariş verdim 😂😂