cananbulbul 16 günlük bebeğim emzirmeden sonra gazını çıkaramadan uyuyor, o gaz bağırsaklara inince gaz sancısı oluyor o şekilde gazı çıkartmak daha da zorlaşıyor bu durumda ne yapabilirim
bisenakillisinzaten cananbulbul göğsünüze yüz üstü yatirip sırtını aşağıdan yukarıya doğru sivazlayin sonra elinizi kubbe şeklinde yine aşağıdan yukariya pıt pıt yapın. Hiç çıkarmadaginda bu şekilde kolay çıkarıyor kızım gazını. Bizde 25 gunluguz
yusufveannesi29 cananbulbul uyusada sırtını sıvazlayarak pıtpıt yaparak gazını çıkar canım bağırsağa inince daha kötü oluyor gaz damlası kullanabilirsin 25 30 günlük olunca bende o zamanlarda başlamıştım sab sımpleks kullanıyorum işe yaradı zeytinyağıyla karnına masaj yapıyorum ayaklarının altına sürüyorum günde 3 kez falan bizde 2 ay 8 günlüğüz hala gaz sorunu devam maalesef
CuteBadesMama cananbulbul bacaklarını karnına doğru ittirerek çıkartıyordum gazını. Doktoru göstermişti, emzirdikten 5-10 dk sonra falan yapabilirsiniz.
symstf cananbulbul biz uyusa bile sırtına pat pat yapıyorduk çıkarıyordu ama gazı fazlaydı üstüne bacak masajı falan yapıyorduk.