Mirbotan36 Kızlar merhaba çok acil cvp verirseniz çok iyi olur hafif bi kaçamak olmuş olabilir napmalıyım hap kullanmıyorm yarın hemen alsam içsem önler mi gebeliği
simseklivekalpli Mirbotan36 ilk 72 saatte içmeniz lazım. Saat ilerledikçe etki azalır. Hepsi aynı zaten isimleri farklı sadece, marka önemli değil
_YanakReisinAnnesii Mirbotan36 Ne kadar erken içerseniz o kadar etkisini görürsünüz. Ella kullanabilirsiniz.
Nacafa Mirbotan36 ella alıp kullanın. Ama şimdi nöbetçi eczane bulun bence saat geçtikçe etkisi azalıyor
ozdenizzz Mirbotan36 ben daha önce kullanmadım fakat elle almıştık arkadaşıma zaten etkili bir ilaç hamilelik önleyici ama lütfen sık kullanmamaya özen gösterin ciddi sorunlar çıkarabiliyor.
Mirbotan36 Şu anda bulmam imkânsız ama yarın erkenden eczane açılır açılmaz almaya gidicem yinede olur demi etkisi bide sadece yarın içmem yeterli mi yoksa devam etmelimiyim Nacafa
Mirbotan36 Yarın erkenden alıcm ama ilk, defa böyle bişey başıöa geldi korkuyorm şua anda istemiyorm umarım bir şey olmaz yarını iple çekiyorm
aselmirasull Mirbotan36 ben hemen sonra kullanmamıştım ella hap ama işe yaramıştı ilişkiden 24 saat sonra alıp kullanabildim