Gerçekten artık çok çok çok yorgunum resmen 2 aydır oğlumla öksürük için savaş veriyoruz bu sene okula başladı başladığından beri 4. Hastalık ve sürekli burun akıntısı peşine öksürük ve öksürük günlerce geçmiyor hiç birşey fayda etmiyor resmen çocuk haftada 2 gün okula gitmiyor yani çok yoruldum zaten bebeklikten beri bağışıklığı çok düşük sürekli hasta olan bir çocuktu her hastalığın sonu yine günlerce geçmeyen öksürük bronşit falan degil sadece boğazda olan bir öksürük alerjikte bir çocuk ama kullanmadığımız alerji şurubu hapı kalmadı hepsini denedik hiç birşey fayda etmiyor geçen hafta rahatti ondan önce sürekli oksurdu gunlrce geciremedim 2 kere doktora gittik bursan yine post açmıştım havadır bilmem nedir herşey verdim tam rahatladı dedim doktor grip aşısı önerdi aşıdan sonra tekrar grip oldu normalmiş herkes hafif belirtiler göstermesi normal dedi yine buraya yazmıştım sordum tecrübeli arkadaslara ama benim ki yine hafif olmadı 2 gündür yine okauruk başladı hemen hava vermeye başladım dünden beri evde ilaçlar vardı onlara başladım ilerlemesin diye doğal seylerde yapıyorum ama yok ilerliycek belli yani artık çok yoruldum öksürük sesi duymak istemiyorum yani geçmiyor geçmiyor bir gribude hafif atlatamiyoruz günlerce öksürükle gece gündüz uğraşıyoruz ve okulada gidemiyor sürekli Allah’ım çok yoruldum piskolojim bozuldu öksürük sesini duyduğum an içime birşey oturuyor napicam yine başladık diyorum ve aynı şey surekli tekrar edince inanın piskoloji alt üst oluyor cam kozalagi pekmezi vardı onu vermeye başladım yani geçen aefer hava verdim iyi geldi diyorum bu sefer hava veriyorum ama asla iyi gelmiyor çocuğa iyi helen ne bı şurup ne başka birşey bulaniliyorum piskolojim çok bozuk napcam öksürük sesi duyunca böyle sinirlerim hoppluyorcok yoruluyorum şimdi yarın sabah nasıl kalıcak okula gidebilicek mi gece zaten öksürüyor uyumuyor of piskolojimi duzeltmem lazım böyle cok zor yasaniyor artık napcam bilmiyorum kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli açtığım tek post öksürük zaten yani bilmiyorum hep bizi mi buluyor