Cansuu1 Buglem Gorursensoyle [bilinmeyen] Gunes MzeynepB cerengc ErtugrulAnnesii Can NaimeYilmaz kizlar bunu siz mi belirledinjz doktorunuza mi danistiniz
Gorursensoyle Cansuu1 3gün elma suyu.. 3 gün havuç suyu şimdi de armut ya da yoğurtla devam edicem tabi bunlar 4-5 bebek kaşığı ile 😊
Gorursensoyle Cansuu1 doktorumuz söyledi canım fakat doktorun söylemese de ilk ek gıdalar en kolay sindirilebilir gaz yapmayan şeyler olması gerekiyor🌸
ErtugrulAnnesii Cansuu1 doktor bana meyveyle başla dedi ama ben yoğurtla başladım ☺️ Araştırarak.. sonra sebze sonra meyve şeklinde gittik.. ama 3 gün kuralı çok önemli.🌸
MzeynepB Cansuu1 dr lar da hep ilk yoğurt diyor zaten tatlım, inşallah yoğurt seven çocuklarımız olur 😘
Pinarrr Cansuu1 yogurt vermiştim o ekşittigi yüzü hala aklimda suan 11 aylik ve yogurt hicbir sekilde yemiyor ilginçtirki beyaz olan hicbisey yemiyo 🙄
berat3347_ İlk mercimek çorbası vermiştim çok şükür verdiğim her şeyi çok güzel yiyor ama daha küçüktür diye ben kıyıp veremiyorum 3 ay 22 günlük
Rabialina berat3347_ benim kızımda 3 ay 17 günlük ek gıdaya başlamayı düşünüyorum ne ile başlamalıyım ?
Beriltalay Cansuu1 üç gün boyunca yoğurt verdim. Bence meyveden başlamayın sonra sebzeleri kabul etmesi zor olur