xulya Merhaba, 16 gün önce doğum yaptım, sol meme çok fena mastit, genel cerrah antibiyotik verdi ise yaramadı. Mastit yaşayan var mı nasıl kurtuldunuz
pembekalanchoe xulya ben bebeğimi tersten emzirdim. Futbol topu tutma pozisyonu da deniliyor. Öyle emzirince tüm kanallar hemen açılıyor.
saremomm_ xulya çok geçmiş olsun iki kere yaşadım çok zor 😥 antibiyotik kullandım emzirmeye devam ettim duşta masaj yapıyordum bir de bebek emerken yukarıdan aşağı doğru elimle indirdim ters emzirdim herşeyi denedim ama bitiren antibiyotik oldu
mysohn7 xulya bende olmuştum bebeğimi tersten emzirdim ve haşlanmış lahana koymuştum gerçekten fayda etti
damlatuffn Lahana yaprağı buzluya koy iyice soğusun sonra onu göğsüne koy ama ortasını del meme başı açık kalsın yarım saat kalsın ısındığında tekrar başka yaprak koy sonrasında sıcak bir duşa gir duş ta bsysğı bir ovala göğsünü sıkıp sağ biraz sonrasında çıkınca ya emzir ya da sağım yap canım öyle geçer inşallah
mochalp xulya bana da doktorum emzirme ama sağ boşaltana kadar demişti. Kimi doktorlar da emzir sağma makineleri bebek kdar çekmiyor bebek çektikçe açılacak diyor. Ben hem emzirdim hem de emdikten sonra sağdım. Antibiyotikle geçti benimki, geçmezse cerrahi operasyon yapmamız gerek demişti doktorum
cihangirgozde dusa gireceksin sıcak suyun altında ova ova ağlaya ağlaya açacaksın kanalları maalesef:( bi de çaydanlıkta sıcak su ısıtıp buharında memelerini beklet o da iyi geliyor sürekli elinle yukardan asağı ov yapaken ben 3 kere oldum dünyanın en kötü şeyi Allah yardımcınız olsun