bsrt Doğum parası için e devletten baktım başvurunuz kabul edilmemiştir diyor bu şekilde olan var mı acaba
myangelson bsrt tekrar başvurun bir ara böyle kabul edilmeyenler olmuştu tekrar başvurdular kabul edildi
mucizemgelsin61 Benim kabul edilmişti ama ben gidip almadım bilmiyordum nerden alacağımı üstünede düşmemiştim baya geçti acaba gitsem alırmıyım yoksa iptalmi edilmiştir
05012025 mucizemgelsin61 size en yakın halk bank şubesine kimliğinizle birlikte gidin paranızı çekin çektikten sonra aile kart almak istiyorum diyin orda hemen veriyorlar
gulkayaa mucizemgelsin61 bu doğum yardımını 2024 te doğanlar alabiliyor munasıl başvuru yapılıyor biraz bilgi verebilir misiniz
mucizemgelsin61 gulkayaa 2025 de. E devletten yapılıyor sanırım doğum yardımı yazınca çıkıyor sayfa yönlendiriyor zaten . Ordan yapmıştım sanırım
Bugunlerdegecer Günaydın. Benimki de onaylandır diyor. Ama ödeme planı çıkmıyor. Bankaya gidip alacak mıyım nasıl oluyor? Bilen var mı aranızda? 😊
accountant Bugunlerdegecer mesaj geliyor telefona ödeme planında tarihte yazıyor o zaman ama banka orda yazan tarihte vermedi hemen geçmiyor 2 3 gün sonra gel dedi
Bugunlerdegecer accountant onaylamalı baya zaman oluyor. Mesaj gelmedi. Sizde de öyle mi olmuştu? Mesajın gelmesi ne kadar sürüyor?
mucizemgelsin61 05012025 Öylemii ya gitme giderim o sorun değilde muhtemelen para geri iade edilmiştir almadım diye baya zaman geçti çünkü ama gidicem yinede şansımı denim
05012025 mucizemgelsin61 yok iade edilmemiştir o kart için geçerli bide siz daha hiç çekmemişssiniz nerden çekileceğini bilmiyorudum dersiniz. 6 ay silindiysede kart cıkartmak için gitmiş olursunuz siz çekemeseniz bile eşiniz çekebilir kartla atmlerden ama bankada sadece siz çekebiliyorsunjz