Temmuz5_ Kızlar indirimden mağazadan almıştım 2 adet bot birini kullanıyoruz birinide fiyatı iyi diye aldım 1260 tl aldım Sıfır,etiketli kutulu İhtiyacı olan bakabilir
Temmuz5_ ornitorenkperi Urazinannesiqw Aldığım fiyattan vermeyi düşünüyorum çünkü daha uygun fiyatı yok piyasada, bende gram fark koymadan veya kendi cebimden kullanmadığım ürün olduğu için eksiltmeden satmayı düşünüyorum. 1250 TL
Urazinannesiqw Temmuz5_ bir de kargo parası eklenirse aynı şeye gelir teşekkürler iyi satışlar sizden almak mantıklı gelmedi bana
Temmuz5_ Yaşadığım yere hemen hemen 2 saatlik uzaklıkta mağaza değişim iade halen mevcut ama yolu asla gözüme kestiremiyorum o sebeple en kolay yoldan elden çıkartmaya çalışıyorum,eğer ki satamazsam mecburi gideceğim tabi umarım gerek kalmaz :))
Temmuz5_ Urazinannesiqw kargo ücretini ben ödeyeceğim zaten. O yüzden ekstra daha veremem,ha o yola gaz benzin atıp gitmişim ha kargoyu vermişim. Siz bilirsiniz
Urazinannesiqw Temmuz5_ anlarım size hayırlı satışlar fakat ürünün gerçek fiyatına yakın olduğu için gidip deneyip almayı tercih ederim ürün sıfır olabilir ana mağazadan renk beden model seçemediğimiz için hiç kullanılmamış olsa bile ikinci el kategorisinde olur bu da fiyatının daha düşük olması gerektiği beklentisini yaratır