melikejdkdkd kızlar müthiş bir kaşıntı yaşıyorum sosyalliğim alt üst durumda suan evimde değilim bir yerde misafiriz ve gerçekten odadan cıkamıyorum gece uyuyamıyorum, travazol asla etki etmedi lütfen bana en hızlı çözümü söyleyin yahu, emziriyorum ayrıca
incihanim_ melikejdkdkd şuan bu durumdan fazlasıyla muzdaribim ve gebeyim travazol kullandım bende doktorum jel falan verdi ama hepsi geçici bende aşırı kaşıntım olunca hemen ılık suya giriyorum canım mümkün olduğunca iç çamaşırı giymemeye çalış hava alsın
melikejdkdkd incihanim_ canım bende giymiyorum hiiç ama asla geçmiyo gerçekten kafayı yicem ne lanet bişe iki sene önce bi antibiyotik kullanmıstım kaşıntı için içinde iki hap vardı haftada bir içmiştim ondan sonra bi daha olmamıstı simdi tekrarladı, hamileliktede oluyomus genelde senin daha zor Allah yardımcın olsun
incihanim_ melikejdkdkd amin canım saolasın geçenler de bende bunu için post açmıştım seni çok iyi anlıyorum gerçekten de çok berbart birşey günlük hayatını engelliyor resmen şuan emzirdiğin için o ilaçtan içebileceğini sanmıyorum geçici olarak kendini rahatlatabilirsin sadece ılık suyla sirkeli suyu bir dene istersen oda çok iyi geliyormuş ben hiç yapmadım ama