user2406 Kzılar ocen d vıt kullanıyordum sımdı demirinide aldım d vıtamınını yemekten sonra sabah verıyordum sımdı bu demiri sabah ac karınına verıp mama içirip d vitamınınımı vercem
pimpiriklianne43 user2406 bende ikisinide ocean kullanıyorum doktor ikisini aynı zamana denk getirme birini sabah birini akşam üzeri ver demisti
ikincibezelyeayak user2406 D vitaminini öğlene kadar mutlaka verilmiş olmalı Demir desteğide de en çok sabah aç karna daha iyi yükseltir demiri. Sabah uyanınca demir en az yarım saat 40 dk sonra kahvaltı/ emzirme emzirme sonu /kahvaltı sırası d vitamini
ikincibezelyeayak user2406 D vitamini uyku hormonu olan melatoninin üretimini etkiler ilişigi vardır yani. O yüzden öğlen e kadar öğlen uykusana kadar daha doğrusu verilmesi tavsiye edilir
user2406 pimpiriklianne43 akşam verınce uykusuzluk yapmıyormus d vitamını demiri daha hiç kullanmadımda zmankarını ayarlamaya calsııyorum duzenlı olsun bırını sbaah bırını oglenmı verıyım yanı sız nasıl verıyosunuz
pimpiriklianne43 user2406 d vitamini ni sabah kahvaltıdan sonra veriyorum demiri ise saat 4 gibi filan birbucuk saatlik açlık sonrası veriyorum
re11 user2406 ikisinide sabah yazdım ya demir emzirmeden ve kahvaltıdan önce bunları yaptıktan sonra d vitaminini veriyorum ikiside ocean