zwoca 3 aylık bebeğim uykudan çığlıklarla uyandı. Meme reddediyor. Atak haftası böyle bi şey mi? Diş de çıkarıyor o yüzden hangisinden olduğunu anlayamıyorum
AtesPerisi zwoca Asla yalnız değilsin bacişkom 4 ay 17 günlük kızım sabahtan akşama kadar ağliyor doktor diş dönemi dedi salya var diş kaşıyor meme reddi devamlı kucak istiyor ne yapcam şaşırdım
cnsu77 zwoca 3 ay diş için erken değil mi ya bizimki 6. Ayında patlatmıştı ilk dişini damakta şişme beyazlık falan var mı
esiilaa zwoca sanırım atak bizimkide öyle hiç böyle huyları yoktu şimdi gece gündüz birden basıyo çığlığı uyanıyo sonra geri uyuyor
zwoca esiilaa aynen öyle oldu canı yanıyo gibi avaz avaz bağırarak ağladı sonra şalteri kapatıp uyudu çok garipti
zwoca AtesPerisi ilk defa böyle ağladığımı gördüm canı yanıyor gibi. Sonra birden sakinledi uyudu. Aklım gitti umarım kısa sürer 🫠
zwoca cnsu77 var 🥲 emin olamayınca doktora götürdüm o da şaşırdı ama ben de 3 aylıkken çıkarmışım dişimi
esiilaa zwoca evet birebir aynı koşuyorum ne oldu öyle diye sonra geri dalıyor hiçbir şey olmamışçasına😆
zwoca esiilaa yakası ıslanmıştı uyanmışken değiştireyim dedim panikle ön arka ters giymiş sabah farkettim 😂 iyi olsunlar da